
چهره ای كه غرب (با استفاده از كالاهای رسانه ای خودش) از آخرالزمان و پایان دنیا ارائه می دهد، یك امر غیر واقعی است كه قطعاً به این شكل اتّفاق نخواهد افتاد.
اگر بخواهیم با این عقاید ساختگی و غیر واقعی مقابله كنیم، بهترین و ماندگارترین راه، آشنا شدن با تصویر واقعی است كه اسلام ارائه می دهد چون روشن ترین چهره از آخرالزمان را اسلام ارائه كرده است.
در مطلب قبل چند آیه از قرآن رو ارائه كردیم كه می فرمود زمان دقیق قیامت (آخرالزمان) را كسی جز خدا نمی داند، ولی آیات دیگری هست كه به نحوی شرایط آن زمان رو برای ما به تصویر می كشد.
این شرایط رو اشراط السّاعة می نامند، اشراط السّاعة یعنی علامتها و نشانه های نزدیك به قیامت. توی منابع شیعه و اهل سنّت روایات مختلفی در خصوص آن بیان شده.
خداوند در آیه 18 از سوره محمّد می فرماید: فَهَل یَنظُرونَ إِلاَّ السَّاعَةَ أَن تَأتِیَهُم بَغتَهً فَقَد جَاءَ أَشراطُها. آیا آن ها جز این انتظاری دارند كه قیامت ناگهان بر پا شود؟؛ [آن گاه ایمان آورند] در حالی كه هم اكنون نشانه های آن آمده است... .
از جمله این اشراط السّاعه، بحران معنویّت است، در سوره مبارکه انبیاء آیه 1 اینطور وارد شده است که؛ اِقتَربَ لِلنَّاسِ حِسابُهُم وهُم فِى غَفلَة مُعرِضون. (حساب مردم نزدیک شده در حالی که آنها در بی خبری از آنها رویگردانند).

از منظر قرآن، در آخرالزمان، مردم حسابشان نزدیک شده، ولی در غفلت به سر می برند. اگه دقّت کرده باشید روزی بر ما نمی گذرد که نشانه و آیتی که راهنمای ما باشد به ما تلنگر نزند، ولی چه کنیم که غافلیم، از آن نوع غفلتها که خود را به خواب می زنند.
انشاالله این بحث رو به کمک شما ادامه می دیم.