
از نکات جالب توجّه در فیلم 2012 جایگاهی است که این فیلم برای بودائیان در نظر گرفته است. در انتهای فیلم و زمانی که شخصیتهای اصلی فیلم از ورود به کشتی ها باز مانده اند و هر آن ممکن است سیل بزرگ به اونها برسد و غرق بشوند، ناگهان یک راهب بودائی که به اتّفاق پدربزرگ و مادربزرگ خودش در راه کشتی هاست تا«تنزین» اونها رو از راه فرعی و به صورت دزدکی وارد کشتی کند، اونها رو می بیند و در نهایت به کمک این راهب بودائی و همچنین تنزین است که اونها نجات پیدا می کنند.

جالبه بدونیم که «تنزین» نام دالایی لامای چهاردهم، رهبر بودائیان تبّت است. «تنزین گیاتسو» را اینطور معرفی می کنند: نماد تساهل جهانی، برنده جایزه صلح نوبل و رهبر معنوی بوداییان تبت که او را با گاندی مقایسه می کنند و تعهد او را به ارتقای ارزشهای انسانی چون: محبت، تساهل، قناعت و خویشتنداری درخور توجه و تامل می دانند. از نظر ارگانهای امنیتی ایران و رسانه های وابسته، به عنوان مهره معنوی سازمان جاسوسی سیا در انقلابهای مخملی معرفی می شود! (او در فتنه سال 88 طرفدار جنبش سبز بود).
نکته جالب توجّه اینجاست که اینچنین شخصی با افکار (مثلا) آزاد اندیشانه و صلح طلبانه، با خشن ترین و جنگطلب ترین افراد از جمله جورج بوش (که در سالهای بین 2003 تا 2008 دو جنگ بزرگ راه انداخت) و همچنین باراک اوباما، همسو و هم جهت است.

او فقط در سال 2006 چهار بار به اورشلیم سفر کرده و در برابر دیوار ندبه یهودیان صهیونیسم تعظیم کرد و از آن روز تا کنون این رابطه همچنان روند رو به رشدی را طی کرده است.

(با توجه به نکات یاد شده) به خوبی می توان به این نتیجه رسید که دالایی لاما (تنزین گیاتسو) یک مهره بسیار تاثیرگذار و کلیدی در مسائل آخرالزمانی مطرح شده از سوی غرب هست و خواهد بود. چنانچه غرب هم به خوبی جایگاه او و نحوه استفاده از عقاید و افکارش را شناخته به این نحو که او می تواند خاری در چشم دولت چین که رقیب سرسخت آمریکا و غرب در مسائل اقتصادی است باشد و همچنین سپری در مقابل پیشرفت روز افزون دشمن دیگر آنها یعنی اسلام.
با این تحلیل به خوبی می توان دلیل جنایت وحشیانه ای که اخیراً بودائیان میانمار مرتکب شدند را دانست. آنهایی که با شعار صلح و دوستی و انقلاب مخملی کار را پیش می برند، امّا در عمل اینچنین وحشی گری و خوی حیوانی خود را به نمایش می گذارند.

اکنون سوالی که باید از تنزین گیاتسو پرسید این است که شما که می گویی: سه اصل را فراموش نكن؛ احترام به خویشتن، احترام به دیگران و پذیرش مسئولیت تمامی اعمالی كه انجام می دهی. آیا این است احترام به دیگران؟ آیا مسئولیت این اعمال متوجّه شما نیست؟ آیا این اعمال وحشیانه از سوی طرفدارن و هم مذهبی های شما رخ نمی دهد؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------
پی نوشت:
نمی خوام زمین و زمان رو به هم بدوزم، ولی وقتی که تصاویر قتل عام مسلمانان میانمار رو دیدم ناخودآگاه به یاد این تصویر در فیلم 2012 افتادم.

EXarisfa.comEX<-m->http://tasdid.mihanblog.com/post/147<-mm->از تنزین 2012 تا تنزین دیاگسو، واقعیّت یا توهّم<-mmm->